Home    Vacatures       Sitemap    Contact   Uw privacy    Leveringsvoorwaarden
Afdrukbare pagina
NederlandsEnglish
UW PARTNER IN ELEKTROTECHNIEK
Onze partners
Onze partners
Tripp lite
Tripp lite

Belpa is...

... een vooraanstaande Nederlandse producent van transformatoren, gelijkspanningsvoedingen en ventilatorregelingen. Met deze produkten is Belpa onder andere actief binnen de industrie, paneelbouw, scheepsvaart, rail, installatietechniek en op het gebied van de elektrische veiligheid in medisch gebruikte ruimten. Naast de hoogwaardige produkten die in eigen huis worden ontwikkeld en geproduceerd, vertegenwoordigt Belpa ook nog een aantal andere productlijnen van buitenlandse fabrikanten. Door een intensieve samenwerking met deze fabrikanten is Belpa in staat om ook een breed pakket aan mogelijkheden te bieden op het gebied van isolatiebewaking, DC/AC-omvormers en UPS-en. Met al deze mogelijkheden wil Belpa, naast leverancier, ook uw partner in Elektrotechniek zijn door gezamenlijk tot optimale oplossingen voor uw vraagstukken te komen.... opgericht in 1946, het aantal medewerkers is 23.  

De produkten voldoen aan de van toepassing zijnde nationale en internationale normen; voor relevante marktgebieden zijn de produkten voorzien van de CE-markering. Een aantal produkten heeft tevens het KEMA-Keur.

Het bedrijf beschikt over een gecertificeerd management (TUV) kwaliteitsbeheerssysteem, conform NEN-EN-ISO 9001:2008 (geldig t/m 2016).

Sinds 2016 is Belpa ook in het bezit van een VCA - systeem dat voldoet aan de eisen van norm VCA* 2008/5.1.
Dit betreft het verlenen van service en onderhoud voor elektrotechnische veiligheid in medisch gebruikte ruimten. De evaluatie hiervan heeft plaatsgevonden volgens de procedures voor systeemcertificatie van TÜV Nord. 
De certificatie wordt jaarlijks onderworpen aan een evaluatie.

... erkend als leerbedrijf door:

SBB, Basisvaardigheden en energietechniek (BBL/BOL)
Ecabo, bedrijfsadministratie MBO niveau 4

Visie

Het voortbrengingsproces van Belpa is gebaseerd op een optimale deelname van het personeel en conceptmatige ontwikkeling van het leveringsprogramma, waar in met name de samenwerking met de afnemers centraal staat. Alertheid, klantvriendelijkheid, kennis en service spelen in de werkzaamheden van elke dag een belangrijke rol.

Missie

Belpa wil invulling geven aan het concept "ENERGY SUPPLY" om voor bedrijven in de markt elektrotechniek een partner te zijn. Een breed scala aan geselecteerde produkten, verkregen vanuit eigen produktiemogelijkheden en/of door middel van handelsaktiviteiten, dient als basis om de markt blijvend te beleveren, zowel nu als in de toekomst.

© Belpa BV - Nobelstraat 48 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341-462020 - Kamer van Koophandel Harderwijk 08016318