Home    Vacatures       Sitemap    Contact   Uw privacy    Leveringsvoorwaarden
Afdrukbare pagina
NederlandsEnglish
UW PARTNER IN ELEKTROTECHNIEK
Onze partners
Onze partners
Tripp lite
Tripp lite

Nieuws

Kaarten bestellen Elektrotechniek
28-08-2015

Ook dit jaar staan wij weer op de beurs Elektrotechniek 2015. 

We nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op de Beurs Elektrotechniek 2015 op 29 september tot en met 2 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht.

We zouden het zeer op prijs stellen als u bij ons langs komt op stand 08 E 010 waar we u graag meer vertellen over onze producten.         

Beurs Hardenberg
05-12-2014

Belpa introduceert op de  Elektro Vakbeurs in Hardenberg de UPS-en van onze nieuwe partner Siel.

De SIEL Group, met de hoofdvestiging in het Italiaanse Trezzano Rosa (Milaan),  is altijd actief geweest op het gebied van UPS-en met uitstekende resultaten, het aanbieden van hoogwaardige technologische producten voor kleine alsook grote toepassingen.

 

 
Update!
27-08-2014
 Update!

De zomervakanties zijn voor de meesten mensen alweer achter de rug, een goed moment om even terug te blikken. 

Trainingen
In mei hebben we een drietal trainingen verzorgd, gezien de animo en betrokkenheid durven we gerust te zeggen dat het succesvol maar vooral erg leerzaam was. Nogmaals willen wij onze gasten/cursisten bedanken voor hun inbreng. 

Erasmus MC
In het begin van het jaar zijn we gestart met de uitlevering van de transformatorkasten/rekken voor de nieuwbouw van het Erasmus MC aan de Installatie Combinatie Bam techniek ULC (IEBU). Met de spoedeisende hulp (SEH) is als eerste een start gemaakt. Met het vervolg wordt in het najaar van 2014 gestart. 

Bijdrage CO2 uitstoot
26-06-2014
Belpa wil graag een bijdrage leveren aan het verminderen van de CO2 uitstoot.
Platform Elektro Techniek
13-06-2014
 

Woensdag 11 juni 2014 is Belpa gastheer geweest voor de leden en introducees van het Platform Elektro Techniek Nederland. In dit platform zijn de deelnemende bedrijven veelal ook toeleveranciers van de in Nederland gevestigde elektrotechnische groothandels. Tijdens deze bijeenkomst heeft Belpa kunnen tonen wat de huidige activiteiten van het bedrijf zijn en waar de focus voor de komende jaren ligt. Daarnaast waren er ook 2 gastsprekers met interessante items.  Als 1e spreker was er de heer Luuk van Kreij van JPR Advocaten met als hoofditems “Aanbesteding/Gids Proportionaliteit, Het Contract ( Nationaal en Internationaal) en Algemene Voorwaarden.” Vervolgens kwam als 2e spreker de heer Rob Oldenburg van de Sales improvement Group met als onderwerp : “Non-verbale Communicatie bij Onderhandelen. Het is een geslaagd evenement geworden waar de deelnemers weer veel aan kennis en inspiratie hebben kunnen opdoen.  

Solar Solution
28-04-2014
Belpa bedankt de bezoekers aan onze stand op de beurs Solar Solution International 2014 voor de belangstelling. 

De organisatie van de zonne-energie vakbeurs Solar Solutions kijkt tevreden terug op een succesvolle tweede editie. De beurs werd bezocht door 3562 professionals uit de solar- en de installatiesector. De exposanten gaven aan hun beursdoelen goed of zeer goed bereikt te hebben. Tijdens de beurs werd het vijf miljoenste zonnepaneel verkocht, werden drie nationale Solar Awards uitgereikt en sprak PvdA Tweede Kamerlid Jan Vos zijn onvoorwaardelijke steun uit voor behoud van salderen.


Solar Solutions
11-04-2014
Nieuwsbrief
31-03-2014
Techniek is overal
03-03-2014

Techniek is overal

Onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar brengen: dat is wat Platform Techniek Noordwest Veluwe al ruim 12,5 jaar beoogt. Met dit doel zijn maar liefst 1600 leerlingen van het voorbereidend en voortgezet onderwijs vanaf november 2013 t/m januari 2014 naar De Techniek Academie in Harderwijk gekomen. Daar beleefden zij Techniek in Beeld onder begeleiding van vierdejaars MBO Techniekstudenten van het ROC Landstede.

UPS conform de IEC 60601-1
27-01-2014

UPS conform de IEC 60601-1

Belpa introduceert dealerschap Tripp lite UPS-en. Deze UPS-en zijn uitermate geschikt voor toepassing in medisch gebruikte ruimten. De UPS-en zijn conform de IEC 60601-1 en hebben een ingebouwde scheidingstransformator die voor een lage lekstroom zorgt. Op de productpagina vindt u alle productinformatiebladen en runtimegrafieken. De UPS-en zijn vanaf nu leverbaar. Interesse of vragen? Graag even contact opnemen met Edwin Bultman of Henk Barten.

Pagina: 1  2  3  4  5
© Belpa BV - Nobelstraat 48 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341-462020 - Kamer van Koophandel Harderwijk 08016318