Home    Vacatures       Sitemap    Contact   Uw privacy    Leveringsvoorwaarden
Afdrukbare pagina
NederlandsEnglish
UW PARTNER IN ELEKTROTECHNIEK
Onze partners
Onze partners
Tripp lite
Tripp lite

Kwaliteitsborging

Binnen Belpa staan de belangen van en voor onze klanten centraal. Daarbij wordt meer van de organisatie gevraagd dan er 'alleen' maar voor te zorgen dat de te leveren producten voldoen aan de gevraagde specificaties. Zonder de ondersteuning van een dynamisch kwaliteitsmanagementsysteem en het blijven verhogen en monitoren van onze kwaliteitsdoelstellingen zou het creëren van meerwaardes voor onze afnemers veelal ondoenlijk zijn. Alle bedrijfsprocessen, procedures, documenten, etc. staan beschreven en zijn opgenomen in ons kwaliteitshandboek (KHB). Op iedere afdeling is een kopie van dit KHB voorhanden en iedere medewerker heeft voor zijn/haar takenpakket kennis van de inhoud moeten nemen om dit tijdens de dagelijkse werkzaamheden ook daadwerkelijk toe te passen.

Sinds 2004 is Belpa reeds in het bezit van een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Het huidige systeem is conform de norm NEN-EN-ISO 9001:2008. De evaluatie hiervan heeft plaatsgevonden volgens de procedures voor systeemcertificatie van TÜV Nederland. De geldigheid van deze certificatie bedraagt 3 jaar, echter wordt wel onderworpen aan een jaarlijkse evaluatie door TÜV Nederland. 

Sinds 2016 is Belpa ook in het bezit van een VCA - systeem dat voldoet aan de eisen van de norm VCA* 2008/5.1.
Dit betreft het verlenen van sevice en onderhoud voor elektronische veiligheid in de medische gebruikte ruimten.
Het huidige systeem is conform de norm NEN-EN-ISO 9001:2008. De evaluatie hiervan heeft plaatsgevonden volgens de procedures voor systeemcertificatie van TÜV Nederland. De certificatie is jaarlijks onderworpen aan een evaluatie door TÜV Nord. 


     

          Download                        ISO 9001:2015 nl 

          Download                           ISO: 9001:2015 eng

               Download                                VCA*

 

 

© Belpa BV - Nobelstraat 48 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341-462020 - Kamer van Koophandel Harderwijk 08016318