Home    Vacatures       Sitemap    Contact   Uw privacy    Leveringsvoorwaarden
Afdrukbare pagina
NederlandsEnglish
UW PARTNER IN ELEKTROTECHNIEK
Onze partners
Onze partners
Tripp lite
Tripp lite

Samenwerking gezondheidszorg Belpa B.V. en Van Wingen N.V

Belpa B.V. is een elektrotechnisch specialist en een volwaardig geaccepteerde kennispartner in de gezondheidszorg.

Van Wingen N.V. is in België geen onbekende!  Alleen al in de gezondheidszorg vertrouwt 60% al meerdere decennia op de betrouwbare noodstroom (NSA) en warmtekracht (WWK) oplossingen van Van Wingen. In Nederland heeft ze zich al in een aantal prestigieuze infrastructurele projecten gemanifesteerd, waaronder Dunea, HSL en de Hanzelijn.

Van Wingen N.V. kenmerkt zich door korte lijnen. Eigen engineering, assemblage en testbank. Het goed uitgeruste magazijn met goed onderhoudsplan zorgen beiden voor een hoge beschikbaarheid met korte wachttijd.

Belpa B.V. is met de samenwerking met Van Wingen nog beter in staat om U als klant een totaal- of onderdeel te bieden, maar wel met de dezelfde kennis en ondersteuning wat U van ons gewend bent.

Henk Barten (Managing Director) over de samenwerking met Van Wingen:
Wij zijn zeer verheugd dat Van Wingen het vertrouwen heeft uitgesproken in Belpa om een intensieve samenwerking aan te gaan. Nog belangrijker is dat de ontstane combinatie een verrijking is voor de techniek rondom de gezondheidszorg in Nederland. Van Wingen is een onderneming die zich op hun terrein al ruimschoots hebben bewezen in de Benelux.
Daarnaast sluit hun filosofie naadloos aan bij wat Belpa hoog in het vaandel heeft staan, namelijk meer dan alleen maar  “een”  leverancier te willen zijn. Het samenvoegen van de activiteiten heeft voor opdrachtgevers van Belpa als groot voordeel met maar 1 aanspreekpartner van doen te hebben die qua kennis en kunde de hele keten van producten en systemen voor de energievoorziening binnen de ziekenhuizen voor haar rekening kan nemen. 

Jean-Pierre van Wingen (General Manager) over de samenwerking met Belpa:
Al sinds jaren zijn wij geen leverancier van “stroomaggregaten ” meer maar leveren wij aan klanten die zoeken naar “oplossingen”. 

Door onze specialisatie streven wij er altijd naar om aan onze klanten de beste oplossing voor te stellen, hun noodstroomprojecten met zorg te realisteren en vervolgens 20 jaar of langer ondersteuning te bieden. Klant en leverancier gaan trouwens een samenwerking aan op zeer lange termijn. Onze visie is dan ook op de lange termijn gericht.

Wij beschouwen het als een meerwaarde om met Belpa als aanspreekpunt voor de zorgsector in Nederland te kunnen samenwerken. Belpa is reeds goed geïntroduceerd in de sector en heeft een uitstekende reputatie. Belpa werkt regelmatig met installatiebedrijven actief in deze sector samen en dat wensen wij te respecteren.

Wij zullen ons ten volle inzetten om in de Nederlandse zorgsector hetzelfde succes te bereiken als bij de realisatie van de infrastructuurprojecten in Nederland voor Rijkswaterstaat, Infraspeed, drinkwatermaatschappijen en diverse installatiebedrijven. 

Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u zich wenden
tot de Dhr. H. (Henk) Barten of Dhr. J.P.(Jean-Pierre) van Wingen. 

 

© Belpa BV - Nobelstraat 48 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341-462020 - Kamer van Koophandel Harderwijk 08016318